Skip to main content

Home

 • Besteed uw boekhouding uit aan
  Accountancy & Tax Solutions
  en focus op uw eigen kerntaak
 • We hebben een getalenteerd team
  Maak een vrijblijvende afspraak en kom gerust langs voor een kop koffie en goed advies
 • Fundament van uw onderneming
  een doordachte en efficiënte boekhouding

Over ons

Elke ondernemer kan begeleiding gebruiken bij het realiseren van zijn dromen en het uitbouwen van zijn onderneming. Kunnen rekenen op een klankbord, iemand met kennis van zaken, die kritisch meedenkt en de nodige feedback geeft, versterkt de slagkracht van een dynamische ondernemer.

Accountancy & Tax Solutions biedt die steun en geeft advies aan kleine en grote ondernemingen, vrije beroepen en zelfstandigen door het leveren van financiële transparantie en adequate/gepaste juridische en fiscale begeleiding.

Terwijl u zich focust op uw onderneming, buigt Accountancy & Tax Solutions zich over uw cijfers. We stemmen ons precies op uw business af en rapporteren glashelder en met regelmaat comform de gemaakte afspraak. Zo hebt u altijd de nodige gegevens in handen om op voort te bouwen, te groeien en te focussen op uw kernactiviteit.

Waar nodig doet ATS beroep op externe en gespecialiseerde partners (bedrijfsrevisor, notaris, advocaat). Daartoe werd een netwerk opgebouwd.

Onze diensten

Het opstarten of het voeren van een eigen bedrijf of een zelfstandige activiteit is onderhevig aan een pak administratieve regels en verplichtingen. Administratie is secuur, vergt een grondige kennis van zaken, maar is bovendien vooral bijzonder tijdrovend. Terwijl u zich concentreert op uw (toekomstige) business, nemen wij u deze rompslomp uit handen.

Wij zorgen dat volgende punten correct en stipt worden uitgevoerd:

Elke dag opnieuw boekhoudkundige taken uitvoeren is één ding, ze correct rapporteren en interpreteren een ander. Een optimale weergave van uw balans, resultatenrekening en financiële positie is van groot belang.

Balansen, financieel plan, budgetten, rapporten en boordtabellen opstellen, boekhouding en jaarrekening controleren, ..., het maakt allemaal deel uit van onze gespecialiseerde bijstand.

Na afloop van het boekjaar dragen wij zorg voor alle wettelijke formaliteiten, zoals neerlegging van de jaarrekening, bijstand bij het opstellen van de verslagen naar aanleiding van de jaarvergadering, en het indienen van de aangifte in de vennootschaps-, personen- of rechtspersonenbelasting.

Fundament van uw onderneming, een doordachte en efficiënte boekhouding

Wij verlenen fiscaal advies op het vlak van BTW, vennootschap- en personenbelasting en rechtspersonenbelasting. Bovendien verdedigen wij uw dossier bij fiscale controles, bezwaarprocedures en geschillen.

Of u nu starter of geroutineerde bedrijfsleider bent, op cruciale momenten heeft u nood aan een klankbord. Iemand om uw plannen bij af te toetsen en uw vragen op af te vuren. Zodat u steeds de juiste stappen zet.

Elk bedrijf heeft knopen door te hakken. Wij helpen u met strategisch advies.

 

Laatste nieuws