Overslaan en naar de inhoud gaan

Over onsOver ons

Elke ondernemer kan begeleiding gebruiken bij het realiseren van zijn dromen en het uitbouwen van zijn onderneming. Kunnen rekenen op een klankbord, iemand met kennis van zaken, die kritisch meedenkt en de nodige feedback geeft, versterkt de slagkracht van een dynamische ondernemer.

Accountancy & Tax Solutions biedt die steun en geeft advies aan kleine en grote ondernemingen, vrije beroepen en zelfstandigen door het leveren van financiële transparantie en adequate/gepaste juridische en fiscale begeleiding.

Terwijl u zich focust op uw onderneming, buigt Accountancy & Tax Solutions zich over uw cijfers. We stemmen ons precies op uw business af en rapporteren glashelder en met regelmaat conform de gemaakte afspraak. Zo hebt u altijd de nodige gegevens in handen om op voort te bouwen, te groeien en te focussen op uw kernactiviteit.

Waar nodig doet ATS beroep op externe en gespecialiseerde partners (bedrijfsrevisor, notaris, advocaat). Daartoe werd een netwerk opgebouwd.

"Besteed uw boekhouding uit aan Accountancy & Tax Solutions en focus op uw eigen kerntaak."

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact met ons op
Ontdek hier onze diensten

Vennoten

Gaëtan Eechaudt

Accountant-belastingconsulent IAB

Zaakvoerder

Philip Meersman

Accountant-belastingconsulent IAB

Zaakvoerder

Karel Vandeputte

Accountant-belastingconsulent IAB

Zaakvoerder

De vennoten werken al meer dan 20 jaar samen.

Accountancy & Tax Solutions werkt met een gedreven en degelijk opgeleid team dat bestaat uit 3 vennoten en 6 hoogopgeleide medewerkers. Onze medewerkers zetten zich dagelijks in voor onze klanten en bieden een professionele en persoonlijke begeleiding.

De continue bijscholing en opleiding van onze medewerkers garanderen u een accurate en professionele adviesverlening. Waar nodig worden ze ondersteund door interne en/of externe specialisten (bedrijfsrevisor, notaris, advocaat). Deze aanpak zorgt ervoor dat ons kantoor reeds meer dan twintig jaar een referentie is op het gebied van accountancy en fiscaliteit.